The interior of the Maison was conceived and designed by Tomas Maier, Bottega Veneta Creative Director, to center upon the idea of lightness. Lending to the overarching luminosity of the space is the presence of large windows, balconies, and a glass-encased courtyard surrounded by vaults and columns in Montorfano stone, with a fountain at its center. Overall, the aim was to reflect the complete identity of Bottega Veneta in the country where the brand has its roots, in a location that both honors and represents the beauty and discretion of Milanese architecture.

  1. canondwestwood reblogged this from bottegaveneta
  2. changeyolifechronicles reblogged this from bottegaveneta and added:
    #savoirfaire
  3. taylormichaelcreative reblogged this from bottegaveneta
  4. asmilewontkillyou reblogged this from bottegaveneta
  5. bottegaveneta posted this